Hlavní obsah
Článek

Bývalá modelka a nyní blogerka Eva Jasanovská čeká druhého potomka. Maminka ani ne ročního syna Adriana, který v lednu oslaví 1. narozeniny, je v pátém měsíci těhotenství a s partnerem Petrem se těší na druhý přírůstek do rodiny.

Obě děti tak nebude dělit ani jeden a půlletý rozdíl.  "Další miminko tak rychle nebylo plánované, nicméně se na něj moc těšíme. Dvě děti jsme chtěli a vlastně je fajn, že mezi nimi bude tak malý věkový rozdíl," řekla Super.cz Jasanovská.

Eva i během druhého těhotenství pracuje na plný úvazek. Kromě práce manažerky také začala spolupracovat s uznávanou nutriční specialistkou žijící v Londýně Gabrielou Peacock, kterou milují britské celebrity (přátelí se i s některými členy královské rodiny). V Čechách uvede na trh její nutriční řadu.

"Gábina je moje letitá kamarádka z dob, kdy jsme obě dělaly modeling, a nyní je také těhotná. Její produkty jsou v Anglii velmi úspěšné, jsou zdraví prospěšné, a tak mi bylo líto, že u nás nebyly k dostání. Proto jsem se do toho vrhla," dodala Jasanovská.

Reklama

Další články

Načítám