Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel herečky Shannen Doherty (45) Kurt Iswarienko žaluje stejnou firmu, na niž již v minulosti podala žalobu jeho žena. Jedná se o společnost Tanner Mainstain Glynn & Johnson, která se měla starat o hereččiny finance, ale v roce 2014 nechala propadnout její zdravotní pojištění. Doherty nyní již téměř rok a půl bojuje s rakovinou prsu. Iswarienko představitele firmy v čele se Stevenem D. Blattem nyní žaluje za to, že zanedbáním svých povinností zničili jeho sexuální život s manželkou.

Dvojice je přesvědčena, že kdyby herečka ze seriálů Čarodějky a Beverly Hills 90210 chodila na pravidelné lékařské prohlídky, na její onemocnění by se přišlo dřív. Následná léčba by nemusela být tak drastická a boj s ní by měl větší šance na úspěch. Iswarienko dále v dokumentech uvádí, že jej firma zapojila do špatných investic a půjček a zruinovala jeho postavení.

Herečka od začátku s nemocí bojuje otevřeně a pomocí sociálních sítí se snaží podpořit pacienty se stejnou diagnózou. Zveřejňuje i záběry či videa z průběhu léčby včetně chemoterapie a ozařování. Minulý měsíc byla na galavečeru Giants Of Society v Los Angeles oceněna Americkou onkologickou společností cenou za statečnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám