Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodném Česku se Linda Vojtová objevuje sporadicky, a tak vždy rádi využíváme příležitostí se s topmodelkou setkat a vyzpovídat ji. Důvody Lindiny poslední návštěvy byly osobní i pracovní. Kráska fotila pro společnost zastřešující módní značky jarní kampaň a zároveň zde spolu s maminkou již potřetí uspořádala koncert pro svého dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova. Vzhledem k tomu, že má kráska dva domovy, jeden v Praze, kde žijí její rodiče a prarodiče, a druhý v New Yorku, kde žije po boku snoubence, zvykla si mimo jiné na to oslavovat Vánoce bez ohledu na konkrétní datum.

Lindo, kde budete letos trávit Vánoce?


Vánoce budu letos trávit na ostrově St. Barths v Karibiku. Jsem tam s přítelem Jamisonem a partou kamarádů tradičně každý rok.

Zůstáváte v Karibiku až do Silvestra?

Ano, Nový rok slavíme na party jednoho miliardáře, kde vždy hraje známá kapela a kam mají vstup pouze ti nejbližší přátele. Vloni nám zpíval Justin Bieber, předtím Black Eyed Peas, Prince, Red Hot Chilli Peppers apod. Těším se, s kým budu nový rok oslavovat letos, vždy je to velkým překvapením.

Není vám líto, že to nebudou ty tradiční svátky spojené se zimou?

V mojí nejbližší rodině nejsme tolik tradiční. S tátou, mámou a bráchou jsme teda klidně slavili Štědrý den i o dva týdny dřív. Vánoce jsou víc pro děti. To budu prožívat třeba až za čas. Letíme na dva týdny do tepla. Každý rok se těšíme na tohle období.

Co budete kupovat za dárky?


Vánoční dárky už dávno neřeším. V rodině dáváme dárky pouze dětem, mým neteřím Vanessce a Bellince.

Co se vám nejvíce líbí a vyhovuje na pobytu v České republice?


Českou republiku miluju. Nejradši si dělám výlety po Čechách, při nynější cestě jsem jela s mámou do Českého Krumlova, kam jsme jely na wellness pobyt a také si připomenout, jak nádherné toto město je. V Čechách mám i hodně známých a kamarádů, pracovních závazků a celou rodinu, takže mám program pokaždé plný. Proto se mnou tentokrát nepřiletěl Jamison, bylo toho opravdu hodně.

A je něco, co vás v Česku zklamalo?


Ne, všechno mi vychází tak, jak bych si přála. Již přes rok s mámou a dědou Vadimem Petrovem pracujeme na knížce pro děti, která měla mít křest na našem předvánočním koncertě s dědovou hudbou. Bohužel nakladatelství knihu nevydalo, jak mělo, což nás velmi mrzí. Takovéto neprofesionální jednání bych v ČR nečekala a jsem z toho hodně zklamaná.

Reklama

Další články

Načítám