Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický zpěvák a frontman chlapecké kapely Boyzone, která bodovala převážně v 90. letech, se ve čtyřiceti stane znovu otcem. Řeč je o Ronanu Keatingovi, který s manželkou Storm Keating čeká společného prvního potomka. Dítko bude mít ovšem tři starší sourozence ze zpěvákova předešlého manželství.

„17. srpna 2010 jsme se s mým mužem začali přátelit. V ten samý den o pět let později jsme se stali manželi. Nyní jsme moc šťastní, že můžeme oznámit, že o další rok později (a opět v ten samý termín) jsme se stali nastávajícími rodiči!! A to je důvod, proč jsem přešla na svařené víno,“ prozradila Storm o termínu početí jejich dítěte.

„Slovy nejde vyjádřit, jak jsme ohromeni štěstím. Cítíme se velmi požehnaní, že přivítáme dalšího Keatinga do rodiny a tato zpráva představuje také všechna naše splněná vánoční přání. Tyto Vánoce jen požádáme Santu, aby ochraňoval naše miminko a také roznesl nějaké to další štěstí a radost vám všem,“ zaznělo v oficiálním vyjádření páru.

Keating se od předchozí ženy Yvonne Connolly, s níž má již sedmnáctiletého Jacka, patnáctiletou Marii a jedenáctiletou Ali, odloučil v roce 2010. Rozvod ovšem nabyl platnosti až v březnu 2015 a již o pět měsíců později vstoupil Ronan do manželského svazku se Storm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám