Hlavní obsah
Článek

Pokud by naplnila své výhružky, tělesné potřeby by už musela vykonávat na kanadské toaletě. Leně Dunham (30) se ovšem z USA nechce a bizarní fotkou dává nejspíš najevo, co si o budoucnosti této země myslí.

Lena Dunham hlásala, že pokud se Donald Trump stane novým americkým prezidentem, odmítá v USA dál žít a odstěhuje se do Kanady. Kontroverzní politik ji ještě před svým úspěchem označil za béčkovou a absolutně nepřitažlivou herečku a nyní čeká na to, až změní adresu.

Revoltující aktivistce se však z USA moc nechce a na sociální síti čelí útokům odpůrců, kteří ji vyzývají k okamžitému odchodu. Herečka ze seriálu Girls to s antikampaní poněkud přehnala a teď odmítá nést důsledky svého rozhodnutí. Tvrdí, že musí zůstat v USA, aby mohla dále prosazovat své názory, ale na ty jsou zvědavé jen radikální feministky.

Nepříliš atraktivní herečka vyhlíží lepší americké zítřky na záchodě, odkud zveřejnila svou velmi nelichotivou fotku z výkonu intimní potřeby. Tímto zoufalým počinem jen jde na ruku podporovatelům Trumpa, jenž prohlásil, že její odchod by byl obrovským štěstím pro celou zemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám