Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestárnoucí Zdena Studenková patří dlouhá desetiletí k nejkrásnějším herečkám napříč Českem a Slovenskem. Co se týká jejího protějšku, podle vzhledu se krásná Slovenka zjevně neřídí. Jak jinak si vysvětlit, že se do její ložnice probojoval typický "pivní pepík", jehož charakterizuje pivo, televize, trenýrky a tílko?

Naštěstí se jedná pouze o filmového partnera Studenkové, kterého v nové komedii Manžel na hodinu ztvárnil slovenský herec Vlado Černý. Herečka ale ani ve filmu coby vypočítavá a trochu bláznivá Janka dlouho ve spárech pivního mozolu nehodlá zůstat.

Její nos totiž ucítil příležitost v podobě bohatství jejího ještě stále formálního manžela v podání Bolka Polívky. Ten coby Milan v Manželovi na hodinu ale hodlá pojmout za manželku svou novou přítelkyni Elišku, kterou ztvárňuje Eva Holubová, a to aniž by tušil, že je vlastně stále ještě ženatý se slovenskou dračicí...

Reklama

Další články

Načítám