Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrtá řada cestovatelského pořadu České televize Bedekr se představí s novým moderátorem, Petra Rajcherta po boku Míši Maurerové vystřídal Martin Písařík. Už spolu natáčejí ve Francii, fotky s novým kolegou Míša zveřejnila na svém profilu na Facebooku.

Česká televize výměnu moderátora potvrdila. „Oblíbený cestovatelský magazín Bedekr, který si získal statisíce diváků, bude ve své další plánované sérii vysílán s novým moderátorským týmem. Tedy částečně obměněným. Po dvouleté spolupráci z pracovních i osobních důvodů končí herec a moderátor Petr Rajchert. Nahradí jej Martin Písařík, kterého diváci znají především jako herce či muzikanta. Nyní se ujme moderátorské role,“ zní oficiální stanovisko.

Podle našeho zdroje z natáčecího štábu mohou být těmi osobními důvody ne právě ideální vztahy mezi Maurerovou a Rajchertem. „Dle mých informací bylo důvodem změny moderátora možná to, že se s Míšou - a předtím i se Sandrou Pogodovou - nesnesl,“ uvedl pro Super.cz.

„Petru Rajchertovi patří obrovský dík za velký kus odvedené práce. Natáčení je vždy náročné, protože se ve velmi krátkém čase musí stihnout natočit co největší množství dílů. Petr i přes své vytížení v rádiu, v televizi a dalších aktivitách fungoval naprosto skvěle. Nyní se rozhodl jít jinou cestou, proto jsme hledali jeho nástupce a zdá se, že jsme vhodného pokračovatele našli,” dodal producent pořadu Vítězslav Jandák ml.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám