Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Primy Michal Janotka má novou lásku. Rozkošné štěně si pořídil v útulku v Brně, kde je někdo na zastávce MHD odložil v krabici od vysavače. "Vzal jsem si ji, protože se mi moc líbila. Už když jsem ji viděl poprvé a držel v náručí, řekl jsem si, že musí být moje,“ řekl Janotka. Černou fenku jménem Kyra si Janotka vzal z útulku brněnské městské policie. Podle veterinářů jde o labradorku, ale to se ukáže až časem.

"Pokusím se s ní i cvičit, aby základní povely bez problémů zvládala. Když jsem byl malý, měli jsme v bytě psa a potom ještě jednoho, pak se naši přestěhovali na statek a s nimi i psi. Je to rozhodně lepší varianta, než aby byli v bytě," prozradil Janotka.

Jenže jak teď bude zvládat natáčet reportáže a moderovat Krimi zprávy? " I když je napsaná na mě, bude u rodičů, protože u mě v bytě být nemůže, jelikož celý den nejsem doma a pracuji. Nicméně za ní budu pravidelně jezdit a vozit jí různé pamlsky,“ vyřešil to Michal, který tak ještě před Vánoci udělal dobrý skutek. Kyra je jedním ze čtyř štěňat, která v Brně někdo odložil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám