Hlavní obsah
Článek

Těžkotonážní moderátorka Aneta Christovová nás překvapila změnou image. A o hubnutí to nebylo, i když i tyhle snahy u ní během uplynulého roku proběhly. Z Anety, která má bulharské kořeny, je blondýna. Navíc má vlasy hodně zkrácené. Jak se to stalo?

"Vzniklo to tak, že jsem byla u dost nešikovného kadeřníka a vnikl mi na hlavě takový ocas tlusté veverky. Bylo to hrozně chemlonové, vlasy se mi zaplétaly do dredů, až si toho dokonce všimnul i můj přítel Princ a řekl mi, že bych s tím měla něco udělat. Tak to je ohledně toho zkrácení," řekla nám.

A blond barvu vysvětlila také. "Chtěla jsem nějakou změnu, rychle nezhubnu, i když jsem se trochu snažila, ale zatím musím pořád nosit černou, aby zapůsobil aspoň optický klam, a ta změna barvy je mnohem jednodušší. Ale snažím se být fit a v kondici, protože nás čekají vystoupení se seskupením Trojhlavá saň a budu lítat po pódiu," dodala.

S Anetou jsme se potkali u příležitosti představení nové kolekce bižuterie, kde si ještě loni stěžovala, že jí jsou všechny náhrdelníky těsné, ostatně stejně jako i náramky nebo prstýnky. "Tady taky byl nějaký náhrdelník, kterým jsem se málem uškrtila. Ale naštěstí už i firmy pochopily, že je potřeba dělat všechno i ve větším," byla ráda moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám