Hlavní obsah
Článek

Očekáváná premiéra animovaného muzikálu Zpívej přilákala na červený koberec kromě hereckých hvězd i jejich potomky. A Matthew McConaughey (47) se musel smířit s tím, že jej na slavnostní projekci zastínila manželka i jejich děti.

Držitel Oscara za hlavní roli v dramatu Klub poslední naděje se brzy objeví ve filmu Zlato, díky němuž by se mohl dočkat dalších hereckých trofejí. Matthew však při výběru rolí myslí i na svou rodinu a postaral se o to, aby se zavděčil vlastním dětem. Po animovaném snímku Kubo a kouzelný meč promluvil i v očekávaném muzikálu Zpívej.

Matthew McConaughey tentokrát svůj hlas propůjčil koale jménem Buster Moon v rodinné podívané parodující televizní talentové soutěže. Kromě krásné manželky Camily Alves (34) byli v kině v Los Angeles k vidění také všichni jeho potomci, kteří se narodili v rozmezí pěti let.

Osmiletého Leviho poznal každý, ale odlišit od sebe šestiletou Vidu a tříletého Livingstona nebylo vzhledem k jejich svátečním outfitům úplně jednoduché. Chlapečkovi totiž rodiče pořídili červený oblek a holčičce stejný oděv v modré barvě.

Reklama

Další články

Načítám