Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bývalé striptérce s uměleckým jménem Blac Chyna (35) se podařil opravdový majstrštyk. Po rapperovi Tygovi si pořídila miminko i s Robem Kardashianem, takže její monstrózní pozadí ze světa šoubyznysu jen tak nezmizí.

Ambiciózní rádoby modelka si usmyslela, že bude celebritou, o což se snaží ze všech sil. Její obří sedací partie zaujaly už druhého muže, jehož si Blac Chyna pojistila potomkem. U Kardashianů už je neforemná ženština jako doma a při rodinných setkáních může narazit i na bývalého snoubence a otce jejího prvního dítěte Tygu, s nímž momentálně randí její skoro švagrová Kylie Jenner (26).

Blac Chyna počátkem listopadu přivedla na svět holčičku, jíž s Robem Kardashianem vybrali jméno Dream a ihned jí založili účet na sociální síti, aby nepropásla příležitost stát se internetovou hvězdičkou. Chyna má však mateřské povinnosti i se čtyřletým synem jménem King Cairo. Toho společně s Robem odvezli k zubaři. Majitelka podivně tvarované zadnice na kliniku dorazila v legínách a nebyl na ni vůbec hezký pohled...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám