Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Štěstí v lásce se Lucii Bílé (57) vyhýbá jako čert kříži. Rozchodů má za sebou požehnaně, jejich počet sice ještě nedosahuje počtu Slavíků, ale co není, jednou může být. A sama zpěvačka, o které se v současnosti mluví hlavně v souvislosti s údajnou podporou prý extremistické skupiny Ortel, má jasno, proč tomu tak je. Chybí jí totiž něco, co snad každý chlap vyžaduje.

Lucka měla koncert na Slovensku a po něm ji vyzpovídali tamní reportéři. Ptali se na Vánoce. „Nějaké recepty? Nejsem moc vařivý člověk. Mám receptář maminky a jedu vždy podle něj. Prostě nevařím. Víte, proč jsem sama? S nikým jsem se nerozešla, všichni umřeli hlady,“ sdělila serveru Topky.

Její poslední dva veřejně propírané vztahy byly s výrazně mladšími muži. Tak snad ji teď po skandálu na Slavíkovi, na jehož propírání nejen Radkem Bangou reagovala značně uraženě, nezačnou obdivovat holohlaví chlapci v bomberech a nezačnou se jí dvořit!

Bílá je velká osobnost, má úspěch a být po jejím boku, snášet její manýry i to, že vydělává mnohonásobně víc, než průměrný muž, to vše je pro mnohé chlapy těžké.

Uvidíme, jestli ještě někdy najde sobě rovného, který to s ní vydrží déle než dva roky!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám