Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by nestačilo, že se již čtrnáct let koná soutěž mužské krásy Muž roku, jehož letošní ročník proběhl jen před pár dny, a už se chystá další soutěž. Druhým rokem totiž probíhá klání zvané Sympaťák roku. V něm má jít víc o charisma než o vzezření vhodné do modelingu. Když ale Jiří Pomeje, Heidi Janků, Jitka Asterová a Robert Vano s Lubošem Xaverem Veselým představili dvanáct letošních finalistů z Česka i Slovenska, a před novináře předstoupily samé hory svalů, bylo jasné, že dámy budou moci i u téhle soutěže vybírat ze samých pohledných svalovců. Který se líbí vám?

"Pro mě je nejdůležitější, aby ten člověk vešel do sálu, neřekl ani slovo, ale měl takové charisma, že bude mít hned mé sympatie," řekl na tiskovce k soutěži Jiří Pomeje, který stejně jako další přítomné celebrity nebo Vlaďka Erbová zasedne v porotě. A s jeho slovy se ztotožnili i další hosté. Finále Sympaťáka roku 2011 se koná 15. října od 20 hodin v Národním domě na Smíchově v Praze. Vítěz mimo jiné získá dovolenou v Las Vegas a Los Angeles, na kterou s ním pojede i výherce soutěže na webu Frekvence 1 z řad sympaťáků posluchačů.

Kalendář všech finalistů nafotí se staromódním spodním prádlem uznávaný fotograf Robert Vano, výtěžek půjde na dobročinné účely.

Reklama

Další články

Načítám