Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jen pár dní, co vítězka českého kola modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look stanula na nejvyšší příčce i v mezinárodním klání mladých modelek. Dcera exministra Jaroslava Tvrdíka už má za sebou i svoji první velkou přehlídku pro Česko. Jana Tvrdíková byla hlavní tváří přehlídky nové kolekce Beaty Rajské (61).

A jaké to na světové soutěži bylo? "Bylo to skvělé, neuvěřitelný zážitek plný emocí. Poznala jsem nové lidi, našla nové přátele, byla to prostě paráda," byla nadšená Jana. Z jejího vítězství v národním kole se její táta moc neradoval. Na světový úspěch ale reagoval o poznání lépe. "Nejdřív opravdu nadšený nebyl, ale pak už říkal, že je pyšný a teď mi taky blahopřál," řekla nám Tvrdíková, která se s otcem potkala vlastně až na zmíněné přehlídce. "Nemohl být v Lisabonu přítomen, až dnes se vrátil z Číny," upřesnila.

Užila si i přehlídku Beaty, kde vypadala jako bohyně jara. "Je to nádhera. Beata má nádherné šaty, líbila se mi kolekce s krajkami," vyznala se. Co ji teď bude čekat, přesně neví. "Doufám, že toho bude hodně, nějaký garantovaný příjem máme, ale nikdo neví, co přesně to bude. Nic ještě není jistého," uzavřela s tím, že školu zatím stíhá a na vysvědčení bude mít jedničky a dvojky, aby jí nakonec táta modeling přece jen nezakázal

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám