Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V současnosti byste asi nenašli žádanější transgender modelku, než je Andreja Pejic. Blondýnka, kterou pro modeling objevili na brigádě za kasou v McDonalld’s těsně před sedmnáctými narozeninami, je od roku 2014 kompletní ženou. Australská modelka se srbským původem podstoupila po hormonální léčbě i operaci přeměny pohlaví, ale přesto samu sebe popisuje jako ‚něco mezi oběma pohlavími‘.

Na Andreju byste momentálně mohli narazit v Miami, a to i na tamních proslulých plážích. Modelka na Floridu odjela s kamarádkou kvůli veletrhu moderního umění Art Basel, jenž každoročně probíhá kromě Miami také v Basileji a Hongkongu.

185 centimetrů vysoká pětadvacítka se dokonce v roce 2011 dostala mezi stovku nejvíc sexy žen světa pánského časopisu FHM, ale téhož roku stanula zároveň na 18. místě v žebříčku nejlepších mužských modelů na prestižním serveru Models.com. Kromě slavné kampaně Jean Paul Gaultier s Karolínou Kurkovou si Andreju můžete vybavit ještě z hojně medializovaných kampaní na push-up podprsenky holandské značky Hema nebo z přehlídky svatebních šatů návrhářky Rosy Clary.

Reklama

Další články

Načítám