Hlavní obsah
Článek

Rockerka a herečka s tragickou minulostí se na stará kolena dala na koloušky. Courtney Love (59) se obklopuje čím dál mladšími muži, kteří by mohli zajímat spíše její dceru Frances (24).

Po tragické smrti Kurta Cobaina v roce 1994 se Courtney do dalšího vztahu nehrnula a vystačila si s drogami a alkoholem. Jako zralá žena chce nejspíš dohnat vše, co v mládí kvůli nezřízenému životnímu stylu zanedbala. O slavnou vdovu je mezi mladšími muži zájem, takže se nemusí obávat, že by zůstala osamocena.

Před Cobainem Courtney stihla manželství s Jamesem Morelandem, které trvalo pouhé čtyři měsíce. Po smrti slavného zpěváka zůstala svobodná, ale její soukromý život je v poslední době dost pestrý.

Ještě počátkem listopadu byla Courtney spatřena se sedmatřicetiletým režisérem Nicholasem Jareckim, ale teď už jí dělá společnost argentinský fotograf Sebastian Faena, který je dokonce ještě o šest let mladší. Herečka, již Miloš Forman (†86) obsadil do svých filmů Lid versus Larry Flint a Muž na Měsíci, nového zajíčka doprovodila do Miami, kde vystavuje svá díla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám