Hlavní obsah
Článek

Nějaký čas jej mohli diváci vidět jako Romea v titulní roli muzikálu Romeo a Julie, který ovšem na scéně moc dlouho nevydržel a sami účinkující ho označují za prokletý, protože ani po změně divadla a produkce se ho nepodařilo udržet na scéně. Zpěvák Vojtěch Drahokoupil ale na muzikály nezanevřel.

Zpěváka populární kapely New Element jsme pobavili dotazem, zda potřebuje omladit fanynkovskou základnu, když kývl na nabídku zahrát si titulní roli v rodinném muzikálu Ferda Mravenec. V kostýmu je k popukání a fakt bychom ho nepoznali.

"Tak kvůli tomu jsem roli v dětském muzikálu určitě nevzal," smál se s tím, že jej přesvědčila osoba režiséra Libora Vaculíka, s nímž spolupracoval již na zmíněném Romeovi a Julii.

"Řekl jsem si, že když další muzikál, tak jedině s tímhle týmem," překvapil nás po neblahých zkušenostech. "To je pravda, říkáme tomu prokletý muzikál, ale ten rok práce a to, co mě pan Libor Vaculík naučil, beru jako zkušenost a dobrou přípravu. A nakonec jsem za odehraná představení dostal i zaplaceno," ujistil nás.

Ferda Mravenec vzhledem k Vojtovu věku už nebyl jeho dětským hrdinou číslo jedna. "Jsem z mladší generace, kdy mě neminul Spiderman a podobní akční hrdinové. Ale Krteček nebo Ferda jsou postavičky, na kterých jsme vyrůstali všichni, a jsem moc rád, že Ferdu můžu ztvárnit," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám