Hlavní obsah
Článek

Mladý hudební talent Filip Zangi se rozhodl propašovat do českého éteru funk. Svou novou kapelu pojmenoval Purpur podle fialové, barvy jeho největšího hudebního vzoru Prince. Nyní o sobě dává vědět klipem k prvnímu singlu Youtuberka, kde hlavní roli ztvárnila herečka Michaela Tomešová (32), která v kapele zastává post zpěvačky.

"Natáčení jsem si moc užívala, byla jsem ve čtvrtém měsíci, takže už mi nebylo špatně, a zároveň jsem byla ještě štíhlá," řekla nám Míša. "Je pravda, že když jsem dostala za úkol parodovat "slavné" youtuberky, tak jsem je vůbec neznala, protože mě osobně to přijde dost povrchní, a musela jsem si je nakoukat a trochu proniknout do tohoto virtuálního světa, který mě normálně úplně míjí," svěřila.

"Nejvtipnější na tom je, že jsem dostala za úkol parodovat jakousi Shopaholic Nicol a až posléze jsem se dozvěděla, ze má hodně blízko k mému bývalému příteli, tak abyste si nemysleli, že to je nějaká cílená provokace konkrétně kvůli tomu. Ale věřím, že klip je hodně aktuální a snad pobaví všechny, kteří mají podobný názor na tohle blogerské umění jako my z Purpuru," uzavřela.

„Kvůli sledování videí dnes spousta lidí vysedává u počítače. Youtuberku jsem udělal co nejtanečnější, aby každého zvedla ze židle. Nesedět u počítače, ale žít, to je oč tu běží,“ shoduje se s ní i Filip Zangi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám