Hlavní obsah
Článek

Z jeho zpěvu a vizáže se desetitisícům českých dívek podlamují kolena, jemu samotnému už nějaký ten pátek ale pouze z jediné! Zpěvák z muzikálů a boy bandu New Element Vojtěch Drahokoupil je až po uši zaláskovaný do nádherné slečny, kterou vzal snad prvně do společnosti. Podívejte se na video i na fotky!

Často se říká, že mládenci vystupující ve skupinách pro náctileté dívky by měli skoro tajit, když jsou zadaní, aby snad jejich obdivovatelky nežárlily a měly možnost snít si sen o tom, že patří jen jim. Vojta si to ale nemyslí a svou „Denčou“ se rád chlubí. „Je nádherná, jsem šťastný, nevidím důvod, proč to tajit. Fanynky jsou s tím seznámené a fandí mi, za což jim moc děkuju,“ řekl Vojta našemu redaktoru na křtu desky Vánoční hvězdy Vladimíra Hrona, s nímž má na albu nejen duet, ale také s ním jede obří předvánoční turné s big bandem a sbory.

Jsme spolu rok a půl. Poznali jsme se v muzikálu Romeo a Julie. Ona tam tančila, já zpíval, šlo o náš první muzikál, zkrátka osud,“ myslí si Drahokoupil.

Ten zareagoval i na zvěsti, že chlapecká skupina, v níž působí, končí. „Měli jsme delší dobu pauzu. Teď jsme ale vystupovali v České televizi, fanynky hrozně hezky reagovaly. Žádné definitivní rozhodnutí ještě nepadlo. Uvidíme, co bude dál,“ tvrdí o New Element.

V létě muzikál Romeo a Julie, do kterého vkládal velké naděje, podruhé zkrachoval. Co ho tedy živí? „Zpívám v kapele Sebastian. Začínám zkoušet Ferdu mravence, do toho jedeme vánoční turné s Vláďou Hronem, od ledna pak chystám projekt, o kterém nechci nic říkat, ale doufám, že vyjde,“ uzavřel miláček pubertálních slečen.

Reklama

Další články

Načítám