Hlavní obsah
Článek

Vyhlášení ankety Český slavík Mattoni je každoročně kromě udílení trofejí spjato i s přehlídkou ženské krásy. V Hudebním divadle Karlín bylo letos na co koukat.

Ewa Farna (30) se v kategorii zpěvaček musela tradičně smířit se třetím místem za druhou Lucií Vondráčkovou (44) a první Lucií Bílou (57). Na gala večer si oblékla kalhotový kostým, v němž vynikl její hrudník. „Všechny modely mám od své dvorní polské návrhářky. Vypadá to, že pod kostýmem nemám podprsenku, ale je tam dobře schovaná,“ řekla nám Ewa, která překvapila účesem a na hlavě měla dredy. „Byl to nápad mého kadeřníka, který dorazil těsně před přenosem. Ráda se liším, tak jsem byla spokojená,“ dodala věčně bronzová zpěvačka.

Pro Martu Jandovou (49) byla úspěchem samotná nominace. Mezi šestici nejlepších zpěvaček letos postoupila poprvé a své křivky předvedla v černém overalu. „Mám ho ušitý na míru od návrhářky Taťány Kovaříkové. S mými proporcemi je vždy lepší mít outfit ušitý přímo na tělo. Nemyslím si, že bych měla největší prsa v sále, nemůžu posoudit, zda jsou ostatní také přírodní,“ popsala Marta svůj outfit.

Na gala večeru nemohla chybět ani oblíbená moderátorka Novy Lucie Borhyová (45), která zazářila v pestrém modelu od návrhářky Petry Brzkové. "Není to úplně moje barva, ale aspoň budu ladit s plyšovými sedadly v karlínském divadle," zažertovala vždy dobře naladěná moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám