Hlavní obsah
Článek

Tak takhle moderátora zpráv na Primě Romana Šebrleho (49) určitě neznáte. Bývalý úspěšný desetibojař v sobotu oslaví už své 42. narozeniny a pro své fanoušky si připravil krásný dárek.

Zapátral ve svém fotoarchivu a odtajnil opravdu unikátní, dosud nikdy nezveřejněné momentky! Na snímcích je jako dospívající chlapec, nesmělý fešák z maturitního plesu i voják v základní službě.

Šebrle je zřejmě jediným moderátorem večerních hlavních zpráv na světě, který vyhrál olympiádu a mistrovství světa. Primácké zprávy s krátkovlasou misskou Gabrielou Laškovou (34) moderuje už třetím rokem.

Sám přiznal, že mu při prvním vysílání srdce bušilo víc než na olympiádě. A jak hodnotí své moderování teď? „Ať dělám, co dělám, tak jsem k sobě hrozně přísný. Ať to byla atletika, ať je to golf, nebo moderování. Doufám, že jsem teprve na začátku a že se to po letech bude zlepšovat a že se nakonec k té jedničce probojuju, teď to vidím dejme tomu na trojku,“ nešetřil sebekritikou Šebrle, který se nebojí odpovídat ani na pikantní otázky.

Na sociální síti se ho diváci ptali, zda je "horňák", nebo "dolňák". „Já jsem asi dolňák,“ přiznal po chvilce váhání Roman, který je s manželkou Evou, taktéž bývalou atletkou, ženatý už šestnáct let a má s ní dceru Kateřinu a syna Štěpána.

„Imponuje mi na ní energie, se kterou řeší spoustu věcí, které bych já řešit nechtěl,“ říká Roman. Největší radost mu prý dokáže udělat jídlem. Na otázku sex, nebo jídlo, ale odpovídá bez váhání: „Sex!“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám