Hlavní obsah
Článek

O vážných zdravotních komplikacích, které Kristýnu Kubíčkovou (26) provázely v souvislosti s odletem na světovou soutěž Miss Earth na Filipíny, jsme vás několikrát informovali. Nyní se držitelka titulu Česká Miss Earth 2016 vrátila do Česka a poprvé se objevila na veřejnosti v rámci slavnostního otevření nové vlajkové prodejny Astratex.

Dozvěděli jsme se, že se Kristýna potýkala s mnohem většími zdravotními komplikacemi, než bylo doposud známo. Krásku dva dny před cestou postihl tetanický záchvat, který se vrátil těsně před odletem a během mezipřistání. Během pobytu sympatickou blondýnku pro změnu sužovaly problémy se zády.

„Aby toho nebylo málo, tak mě odvezla ambulance. Měla jsem menší bederní ústřel, tak mi dali pás, abych měla záda zpevněná,” vzpomínala na nepříjemné momenty pobytu v Asii Kristýna.

Do třetice se Kubíčková potýkala s otravou žaludku. „Dostala jsem infekci z vody, kvůli tomu, že jsem vypila kafe, které nejspíš připravili z vody z kohoutku,” krčí rameny Kristýna Kubíčková, která stále ještě čerpá ztracenou energii.

Reklama

Další články

Načítám