Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se řekne módní blogerka, asi nikdo si nepředstaví metrákovou dámu. Změnit úhel pohledu na toto stále populárnější internetové odvětví se ovšem snaží Cynthia Noel, která v roce 2013 založila vlastní blog s názvem Flight of the Fat Girl, v němž se snaží ukázat, že i silnější ženy se mohou hezky oblékat a neodpírat si módní výstřelky.

Nutno podotknout, že sama Cynthia není jen ‚silnější‘, ale je jí opravdu kus. O své váze sice mlčí, ale jinak před svými fanoušky netají nic. Klidně se fotí v bikinách, detailně si zvěční břicho pokryté striemi či svých vícero brad.

Sebevědomí, se kterým se předvádí v šatičkách i krátkých topech, se ovšem rodilo postupně. Během dospívání se Cynthia stranila ostatním a mnohdy proplakala celé hodiny. A i když odjakživa milovala módu, vždy si připadala ‚jiná‘, a to hlavně ve chvílích, kdy si její kamarádky oblékaly krásné šaty, ale ona si nikdy nemohla vzít takové, které chtěla.

Teď si ale prý vynahrazuje všechen ztracený čas a podobně stavěným dámám dává tipy a rady, jak se naučit mít ráda. Na Instagramu už ji sleduje více než 32 tisíc lidí a tento počet pořád narůstá...

Reklama

Další články

Načítám