Hlavní obsah
Článek

Když se řekne módní blogerka, asi nikdo si nepředstaví metrákovou dámu. Změnit úhel pohledu na toto stále populárnější internetové odvětví se ovšem snaží Cynthia Noel, která v roce 2013 založila vlastní blog s názvem Flight of the Fat Girl, v němž se snaží ukázat, že i silnější ženy se mohou hezky oblékat a neodpírat si módní výstřelky.

Nutno podotknout, že sama Cynthia není jen ‚silnější‘, ale je jí opravdu kus. O své váze sice mlčí, ale jinak před svými fanoušky netají nic. Klidně se fotí v bikinách, detailně si zvěční břicho pokryté striemi či svých vícero brad.

Sebevědomí, se kterým se předvádí v šatičkách i krátkých topech, se ovšem rodilo postupně. Během dospívání se Cynthia stranila ostatním a mnohdy proplakala celé hodiny. A i když odjakživa milovala módu, vždy si připadala ‚jiná‘, a to hlavně ve chvílích, kdy si její kamarádky oblékaly krásné šaty, ale ona si nikdy nemohla vzít takové, které chtěla.

Teď si ale prý vynahrazuje všechen ztracený čas a podobně stavěným dámám dává tipy a rady, jak se naučit mít ráda. Na Instagramu už ji sleduje více než 32 tisíc lidí a tento počet pořád narůstá...

Reklama

Další články

Načítám