Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od nepaměti byla tak trošku jinou operní divou. Dagmar Pecková si vždycky zakládala na provokativní image, a tak třeba slavnou roli Carmen hrála bez paruky s krátkým rudým ježkem.

Když se operní hvězda objevila na přehlídce své dvorní módní návrhářky Ivany Follové, tak se opět odlišovala od ostatních dam, které na módní show předváděly. Namísto klasických šatů oblékla oblek inspirovaný pánským stylem. „Tohle je kostým dělaný na litomyšlský festival na Mackieho Messera. Je to kostým právě k tomu představení,” vysvětluje mezzosopranistka.

A jak se zpěvačka cítila v roli modelky? „Tuhle módní přehlídku nedělám poprvé, dneska jsem tu potřetí, měla jsem trošku jiný program než operní večer, spíš to bylo hodnocené šansonově. Ráda to pro Ivanku udělám, protože se v jejích modelech dobře cítím,” říká Pecková, které prý veškeré koncertní róby vytvořila právě zmíněná designérka. „Doufám, že zase obléknu i ty šaty, které mi teď nejsou, protože to je taková věčná móda, ta se nikdy neonosí.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám