Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek večer se v mnoha městech USA konala již potřetí módní akce nazvaná Fashion’s Night Out pořádaná americkým obchodním řetězcem Macy’s. Největší pozornost se jako tradičně věnovala New Yorku. Právě tam kromě řady známých osobností zavítala i česká topmodelka Karolína Kurková (27), jež na tuto příležitost oblékla téměř vše odhalující minišaty s etno aplikacemi.

Karolínin model byl opravdu hodně sexy a příliš prostoru k představivosti již nenechával. Modelka v něm dala na odiv své nekonečně dlouhé nohy, záda i hluboký dekolt. A právě horní část světle růžových šatů byla nejodvážnější. Poprsí krásné Češky bylo totiž zakryto pouze dvěma pruhy látky, část ňader tak byla vidět z obou stran.

Karolína se tak rázem stala jednou z fotografy neobletovanějších celebrit. Akce se přitom účastnila řada dalších známých osobností jako módní návrháři Tommy Hilfiger či Oscar de la Renta. Pěvecké vystoupení pak předvedly například Kelly Rowland či Joss Stone.

Karolína se však poslední dobou extravagantních a odhalených modelů nebojí. Je to jen pár dní, co se v upnutých žlutých minišatech rozparádila v jednom z brazilských barů, kde si zatančila a dokonce i zazpívala karaoke.

Reklama

Další články

Načítám