Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Akčního dramatu Dog Eat Dog s Nicolasem Cagem (60) a Willemem Dafoem (61) v hlavních rolích se v českých kinech nedočkáme, a tak je už teď jasné, že o tělesné přednosti mladé americké herečky Chelsey Mee v nadživotní velikosti na plátně budou pánové ochuzeni.

Snímek pod režijní i scenáristickou taktovkou Paula Schradera, jenž si ve snímku dokonce i sám zahraje, pojednává o třech propuštěných trestancích, kteří se na svobodě dohodnou na posledním ‚kšeftu‘ s mafiánem, který si je najme, aby unesli dítě šéfa od konkurence. Vše se ale nějak zvrtne a trojice se ocitá na útěku nejen před policií, ale i před členy obou znepřátelených gangů.

Zpátky ale k pětadvacetileté Mee, která začínala s hraním už jako desetiletá, a to na divadelních prknech v muzikálu Annie. V Dog Eat Dog bude téměř nahá svádět Nicolase Cage, který po propuštění z basy neodolá jejím křivkám a ručně vyzkouší jejich kvalitu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám