Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mariah Carey (54) měla na dosah pohádkový život v přepychu, ale nechala si jej utéct. Její touha po pozornosti byla silnější než respekt k soukromí zpěvaččina bývalého snoubence. Australský miliardář James Packer měl jistě víc důvodů, ale z těch známých - nebažil po životě před kamerami reality show Mariah´s World, zachycující jejich privátní chvíle, a tak se se zpěvačkou rozloučil.

Zbyl jí ovšem prsten za deset miliónů dolarů a také natočený materiál ještě z dob, kdy si plánovala budoucnost jako paní Packerová. Na něm může mimo jiné zavzpomínat na návštěvu svatebního salonu a zkoušení šatů. Záběr z traileru k dalšímu dílu Světa Mariah, který je dispozici, je neukazuje celé, ale podle toho, co je k vidění, měly být bílé, pošité kamínky - a zirkony to nejspíš nebyly - a se závojem.

Velkorysý dar v podobě luxusního zásnubního šperku Carey ovšem nestačí a za rok a půl trvající vztah prý od Packera žádá ‚odchodné‘ ve výši padesáti miliónů dolarů. Těch se však s největší pravděpodobností nedočká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám