Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiatřicetiletá rodačka z města hříchu Las Vegas je neřízená střela. Přestože se jí dosud podařilo mihnout zhruba jen v desítce filmů a pár seriálech, seznam jejích milostných zářezů je mnohem zajímavější. Již jen z těch jmen, které jsou oficiálně známé, se jí právem může přezdívat ‚lovkyně slavných‘. A nejen mužů...

Waltz, které nedávno ‚čistě náhodou‘ vykouklo ňadro z overalu při odchodu z restaurace Catch ve West Hollywoodu, se živí převážně modelingem, před časem účinkovala v reality show Celebrity Big Brother a objevila se v nespočtu reklam. Z filmografie jmenujme Mizerové II, Trhni si!, Poker Run či seriály Dirt, Secret Girlfriend či Femme Fatales.

A nyní můžeme plynule přejít na výčet jejích ex. Patří mezi ně herci David Arguette, Chris Pine, David Spade či Simon Rex. Z muzikantů a zpěváků to byli Jesse McCartney, člen skupiny Blue Lee Ryan nebo Shannon Leto. Dále pak televizní hvězdy Ryan Seacrest, Doug Reinhardt, Sean Stewart a Vinny Guadagnino. Poslední dva roky ovšem strávila se ženou, a to s britskou modelkou Luisou Zissman.

Reklama

Další články

Načítám