Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Poměr s miliardářem Jamesem Packerem je u konce, ale Mariah Carey (53) se nemíní života na vysoké noze vzdát. Na luxusní šperky si teď ovšem bude muset vydělávat sama.

Popová diva po rozchodu s manželem Nickem Cannonem ulovila australského miliardáře a žila si jako v pohádce. Mariah si na životní nadstandard velice rychle zvykla a dožadovala se toho, aby jí Packer vyplatil 50 miliónů dolarů (1,3 miliardy korun) jako odměnu za to, že byla několik měsíců jeho společnicí. Carey se však nikdy nestala jeho manželkou, takže její požadavek byl zcela nesmyslný.

James Packer dle očekávání závratné „bolestné“ odmítá, čímž si pomstychtivou divu poštval proti sobě. Mariah má v plánu vystříhat všechny záběry s expřítelem ze své reality show, což nejspíš Packera příliš netrápí. Tento pořad měl být totiž jedním z příčin jejich rozchodu, protože miliardář neměl potřebu zveřejňovat každý detail ze svého soukromí.

Mariah mu naopak vyčítá, že ji zneužil při svých podnikatelských aktivitách a díky její popularitě navázal kontakty s vlivnými obchodními partnery. Zhrzené Carey zůstal alespoň zásnubní prsten v hodnotě 10 miliónů dolarů, takže strádat rozhodně nebude. Zpěvačce to ale nejspíš ke spokojenosti nestačí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám