Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ewa Farna (30) oslavila deset let na hudební scéně koncertem ve Foru Karlín, který pojala jako velkou show. A k té patří kostýmy, kterých zpěvačka vystřídala několik.

A i když Ewa podle kritiků sem tam v módních vodách zaklopýtne, volba všech modelů na výroční koncert byla velmi povedená. Farna před fanoušky předstoupila v modrém kalhotovém kostýmu, a ostře střižené sako, které jí skvěle dotvářelo figuru přesýpacích hodin, měla, jak je nyní trendem, oblečené na holé kůži. Velký palec nahoru za střih, barvu i odvahu.

Oblékla ale i dlouhé lehké, až éterické šaty pomerančové barvy a také, na rychlejší rytmy, kdy ji doprovázela i company, stříbrné, světlo odrážející minišaty a k tomu kozačky nad kolena. Každý jiný, všechny skvělé.

„To, že už je to deset let, co zpívám, je fakt neskutečné. Ještě včera jsem byla dvanáctiletá holka s rovnátky, která měla někde hrát. A myslím, že ani lidem kolem to nedochází,“ řekla Ewa, pro kterou byl narozeninový koncert zatím největší v její desetileté kariéře. Popřát mí přišlo i mnoho kolegů, jako třeba Tomáš Klus, vystoupila company, hudbu doprovázela světelná show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám