Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konečně má chlapa, chce ho ale až do posledního dechu bránit před přívaly otázek a nechat si ho navždy jen pro sebe! Kateřina Kristelová (44) říká, že se poučila z minulosti, kdy se veřejně dělila vyjma WC snad se vším ze svých vztahů a zle na to nakonec doplatila. Teď nafotila nové snímky, kde jí to hodně sekne, a její fanoušci tak aspoň mohou mít představu, co má její nový drahý k dispozici!

„Kdo je vedle mě, to je jedna velká neznámá. Jednak si nepřijdu tak podstatná, aby to někdo řešil. Taky tedy nechci brát iluze svému fanklubu deviantů, ale hlavně jsem zjistila, že se dá žít bez partnerských fotek na sociálních sítích a bez demonstrování lásky. Stačí si ji užívat v soukromí,“ řekla Super.cz Kateřina.

Ta se nyní stala tváří nového pořadu jedné z barrandovských televizí Aféry, v němž si bude povídat s lidmi o všem, co se týká milostných vztahů. Řešit se budou láska, intimnosti, nevěra i úchylky. Publikum pak bude hostům radit s jejich trápeními. V pozměněném formátu jako by se tak vrátilo slavné Tabu, které kdysi na Nově uváděl Roman Šmucler.

„Za novou televizní příležitost jsem ráda. Vždycky mě bavily aféry okolo mě i moje vlastní, tak jsem ráda, že budu moci sledovat zblízka ty úplně cizí,“ svěřila se Kristelová.

Reklama

Další články

Načítám