Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky nejmladší účastník tanečního klání StarDance Zdeněk Piškula neunikl produkčnímu týmu soutěže a v zákulisí musel bez dlouhého přemýšlení zodpovědět pár otázek. A některé jeho odpovědi byly docela zajímavé.

Třeba na otázku, co nejlepšího kdy dal svojí holce, Zdeněk řekl, že srdce. Stejně odpověděl i na dotaz, co by holce uvařil, kdyby na ni chtěl udělat dojem - také srdce. No proč ne.

Ovšem otázku, co nejlepšího on od své přítelkyně dostal, zodpovědět nechtěl a trochu se i zarděl, takže se můžeme jen dohadovat, co to asi bylo. Nejlepší rande je prý spontánní a z filmů ho rozpláče Titanic.

Ne všechny dotazy ale byly osobní, jeden se vztahoval i k jeho profesi, tedy herectví. Co nejšílenějšího Piškula udělal, aby získal roli? „No to není zrovna moc šílený, ale došel jsem za Honzou Svěrákem po pokaženém castingu a řekl jsem mu, ať mi dá ještě jednu šanci,“ přiznal. Vyplatilo se, ve Třech bratrech si nakonec jednu z hlavních postav zahrál.

Reklama

Další články

Načítám