Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Kolem třicítky zpěvačka Ilona Csáková (53) měnila s každým svým projektem image jako chameleon. Někdy i vícekrát do roka. A taky pravidelně fotila hodně sexy fotky. Od tohoto koníčku však upustila od chvíle, kdy se stala mámou synů Daniela a Dominika.

„Změnilo se mnohé. Také to s sebou přirozeně nese věk,“ komentuje to Ilona, která se o pár kilo lehčí po čase zase postavila před objektiv své dvorní fotografky Lenky Hatašové. „Všechno vzniklo vlastně velice spontánně. S mým stylistou Dušanem Chrástkem jsme ladili outfity na můj velký koncert s Golden Big Band Prague Petra Soviče v Brně a řekli jsme si, že při té příležitosti nafotíme rovnou také nové fotky,“ svěřila Super.cz Ilona.

„Dušan mi řekl, že je fajn, že jsem svědomitá máma od dvou kluků a skvělá zpěvačka, ale že bych měla být zase chvíli ta femme fatale jako dřív. Tak snad se to alespoň trochu povedlo,“ řekla Ilona.

Ta své fanoušky a všechny příznivce swingové muziky potěší už v úterý 22. listopadu od sedmi hodin v brněnském SONO centru. „Budu zpívat světové i české evergreeny a dojde i na mé hity ve speciální úpravě s big bandem. Nebudou chybět písničky Proč mě nikdo nemá rád, Malý vůz, Natálie, Cesta rájem, Jedno tajemství nebo Když zbývá pár slov. Mým hostem bude Vašek Noid Bárta a střihneme si i duet,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám