Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Chantal Poullain letos představila již osmý kalendář Proměny (2017). A jako vždy se i ona nechala zvěčnit na jeho stránky. Tentokrát se proměny týkaly stylizace do filmových plakátů a Poullain budou patřit hned dvě stránky.

Na jedné je ještě s Janem Cinou a Michalem Dlouhým nastylizována do plakátu k snímku Smrt jí sluší, druhý už opanovala sama a patří k tomu nejlepšímu, co lze v nejnovějším kalendáři najít. Jde o plakát k filmu King Kong.

Chantal na něm jako Dwan pózuje v Kongově dlani a vypadá báječně. Svůj podíl na finální podobě má samozřejmě i grafická úprava, ale stejně - šedesát let? Těžko uvěřitelné...

Tento konkrétní plakát slavil úspěch už na křtu kalendáře, kde se jednotlivé snímky dražily. Právě King Kong vynesl nejvyšší částku, a to 150 tisíc korun. Celková suma z dražby (560 tisíc korun) spolu s výnosem z prodeje kalendářů poputuje jako každý rok do Nadace Archa Chantal, která pomáhá na dětských odděleních českých zdravotnických zařízení.

Reklama

Další články

Načítám