Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Opravdu se pomalu končícímu hokejistovi Jaromíru Jágrovi (52) někdo diví, že mu tímhle tělem jeho přítelkyně dokonale popletla hlavu a podle některých až tak, že mají být zasnoubeni a brzy se stěhovat do Prahy a pořizovat potomka? Láska nejslavnějšího českého sportovce vystavila novou fotku z floridské pláže. Opět potvrdila, že má fantastické křivky, které dokáží ohromit i ty největší škarohlídy!

O minulosti a povaze Veroniky Kopřivové (33) se vyprávějí hotové legendy, ani většina thrillerů nemá tak divoký obsah. Zaprvé ale mohou být buď úplně smyšlené či přikrášlené, zadruhé je hlavní to, co si myslí Jarda. Ten Veroniku plně podporuje i přes občasné marné protesty svých fandů.

Mělo to dojít tak daleko, že už ji po roce známosti údajně měl požádat o ruku. Není asi divu, protože většina jeho vrstevníků založila rodinu v době, kdy ještě tehdy nezodpovědný Jágr vymetal kasina v Las Vegas a dnes mají už kolikrát pubertální děti.

Po boku krásné Kopřivové jako by svůj dosavadní život přehodnotil, přemýšlí i o potomcích a ukončení kariéry.

Když se podíváme na fotku bývalé modelky a tanečnice v night clubu, jen nám připadá, že Verunka má možná ještě větší břišáky než její přítel. Ale ten pohled je i tak opravdu skvostný!

Reklama

Další články

Načítám