Hlavní obsah
Článek

Populární zpěvačka Kamila Nývltová (34) vydala a pokřtila na svatého Martina v kostele sv. Šimona a Judy své již třetí album, a to nové CD duetů Moje lásky. I když kolem byli samí svatí, Kamila rozhodně jako andílek nevypadala. Spíš jako sexy ďáblice.

Kamilu doprovázel MIB Quartet a vystoupila řada hvězdných hostů včetně kmotrů alba, kterými se stali zpěvačka Leona Machálková (56), rocker Josef Vojtek (58) a hitmaker Michal David (63). „Hosty jak na mém CD, tak na koncertě byli kolegové a přátelé, kteří pro mě hodně znamenají v hudebním i osobním životě. Jsem moc ráda, že mé pozvání přijali,“ prozradila Kamila po koncertu.

I když se tento koncert nesl v duchu romantiky, s andělskou tématikou, a k tomu všemu probíhal v kostele, tak i přesto byla nádherná zpěvačka odvážná při výběru šatů z dílny módní návrhářky Petry Brzkové. Kamila se za svůj koncert několikrát převlékla, když došlo na samotný křest alba, objevila se na pódiu v sexy černých šatech, které odhalovaly celé její vypracované dlouhé štíhlé nohy.

Problém udržet oči měli i samotní kmotři, Michal David a Josef Vojtek, však také bylo proč. Mladá zpěvačka na sobě tolik maká, že nemá absolutně problém si vzít na sebe něco odhalenějšího a vystavit své křivky.

V tomto krátkém overalu s průsvitnou sukní, a nejenom v něm, to na jevišti při zbrusu nových duetech z desky a také novém singlu, ke kterému složil hudbu právě frontman kapely Kabát Josef Vojtek, pořádně rozjela.

Reklama

Další články

Načítám