Hlavní obsah
Článek

Donald Trump nejspíš nebude politikem, který by Američany sjednotil při jejich cestě za dalšími sny. Téměř celý šoubyznys se k němu před volbami otočil zády a teď to schytal od herečky z erotických filmů.

Když se do Trumpa navážela Lena Dunham, budoucí prezident ji označil za „béčkovou a absolutně nepřitažlivou herečku“. Erika Jordan (34) se však může pochlubit podstatně atraktivnějším zevnějškem, takže není vyloučeno, že Donald v tomto případě místo urážky přijde s pozvánkou na kafe.

Němka, která od svých šesti let žije v USA, se rozhodla vyjádřit k současné politické situaci specifickým způsobem. Herečka vsadila na to, co jí šlo vždy nejlépe, a svlékla se. Aby svým hanbatým fotkám dodala válečný ráz, přes rameno si přehodila zásobník s náboji do kulometu.

„Trump? Raději budu nahá, než ho mít za prezidenta!“ napsala Erika ke svým obnaženým fotkám. Vzhledem k tomu, že většinou hrála v eroticky laděných filmech, v nichž se na kostýmy nekladl moc velký důraz, je její revolta poněkud úsměvná. Donalda by možná více zaujala tím, kdyby mu vyhrožovala, že bude oblečená od hlavy až k patě.

Reklama

Další články

Načítám