Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídce Blanky Matragi (71), uspořádané k oslavě pětatřiceti let působení v módní branži, nemohla chybět její mnohaletá kamarádka Kateřina Brožová (56), které byla návrhářka před lety na svatbě za svědka.

Módní show zasvěcená živlům herečku okouzlila, bez nadsázky ale ztratila dech v závěrečné fázi, kdy vyšly na molo svatební šaty inspirované láskou. „Svatební šaty v podání Blanky Matragi, to je nádhera. Všechny šaty se mi líbily, já mám od ní nejradši hodně zdobné, vyšívané, kamínkové šaty, kde je mnoho zajímavých detailů,” smála se Brožová.

Jedna z nejkrásnějších českých hereček už jedny svatební šaty od české návrhářky, působící v Libanonu, má, není ale vyloučeno, že by od ní zvolila i další svatebky na veselku s Jaromírem Soukupem. Ptali jsme se Kateřiny, jestli už začíná vybírat model pro svůj velký den. „Zatím ještě nebyl čas. Uvidíme,” potutelně se usmívala Kateřina Brožová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám