Hlavní obsah
Článek

Marta Jandová v jednom z rozhovorů přiznala, že co se Tváře týče, Nova ji oslovila a dala na výběr, zda se zúčastní jako porotkyně, nebo jako soutěžící. „V hudebních soutěžích se vidím jako porotce, už jsem toho i v zahraničí hodně zažila. Ale tohle není žádná soutěž, to je prostě zábava. Na světě je toho tolik špatného, ani nevíme, kam se náš kontinent řítí, a tím pádem je hodně špatného i v televizi. Od zpráv až po pořady, kdy se schválně díváme, jak se někomu děje něco zlého. Zábava je to, co lidé potřebují, aby mohli vypnout a jenom se smát,“ zdůvodnila svoji volbu. Čím vším diváky pobavila?

Během zatím jedenácti kol se Jandová představila jako Mariah Carey, Adele, Alice Cooper, Petr Janda, Annie Lennox, Bonnie Tyler, Katy Perry, zpěvačka z kapely Kaoma, Cee Lo Green, Beyoncé a  Meat Loaf, přičemž nejúspěšnější - vítězná - byla jako tři posledně zmínění interpreti. V posledním bude za Jessicu Rabit.

Vedle již zmíněného měla Jandová ještě jeden důvod, proč do tohoto pořadu šla - chtěla se divákům zarýt pod kůži jako sólová zpěvačka, a ne jako herečka, muzikálová zpěvačka, porotkyně a dcera Petra Jandy.  Povedlo se?

Reklama

Další články

Načítám