Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejlepších českých tenistek Barbora Strýcová mění image. Po letech si nechala ostříhat dlouhé vlasy. A může za to její přítel, muzikant David Kraus. "Chtěla jsem změnu. Už dřív jsem si to chtěla vyzkoušel, ale neměla jsem nějak odvahu. Až můj přítel mě tak přemlouval, že jsem to prostě udělala a jsem strašně spokojená," řekla Super.cz Strýcová.

Z nového sestřihu je nadšená. "Cítím se svěže. Je to prostě takový pro mě bordel na hlavě a to je super," upřesnila Bára, která využila v Praze chvíli volna před odjezdem do Francie, kde tento víkend bojuje s českým týmem ve finále Fed cupu a vyrazila na kosmetiku na pražskou kliniku.

Přiznává, že ke specialistům chodí minimálně. Stará se o sebe raději sama doma. "Čas by byl, ale jsem spíš na to šetřit energii a ne moc trajdat po městě. My máme často po tenisu manikúru a pedikúru a na grandslamech máme i kosmetiku, tak to někdy využiju. Jinak se o svoji pleť spíš starám sama," prozrazuje.

"Mám různé masky a krémy, ale snažím se používat spíše přírodní kosmetiku. Jelikož jsem pořád na slunci, tak hodně používám krémy s faktorem. Nejsem zastánce botoxu a asi nikdy ani na něj nepůjdu. Prostě budu mazat co to půjde," dodala tenistka.

Reklama

Další články

Načítám