Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen ABBA, Rednex, Ace of Base či Rednex, ale v poslední době především zpěvačka Tove Lo cílí na fanoušky a daří se jí prosazovat daleko za hranicemi rodného Švédska, které je dlouhodobě líhní hudebních talentů. Devětadvacetiletá umělkyně s vlastním jménem Tove Ebba Elsa Nilsson bodovala v roce 2013 hitem Habits a následně jeho remixem Stay Hight, který jistě neunikl ani vašim uším. Tove ale nyní přichází s novinkou, která je ještě mnohem kontroverznější, než její dřívější počiny.

Zpěvačka vypustila do světa krátký umělecký film nazvaný Fairy Dust, který koresponduje s její nově vydanou deskou Lady Wood a písně z ní zde zaznívají.

Záběry ve videu jsou (jak už jsme u této zpěvačky zvyklí) dost pochmurné a tmavé, Tove se v něm ovšem nebála zajít dost daleko. To, čeho se obává i většina hereček profesionálek, Tove vystřihla jakoby nic. Nebála se intimních scén s mužem, se ženou a v samém závěru dokonce ani masturbace. Názor na odvážný filmek už si ale každý musí udělat sám...

Reklama

Další články

Načítám