Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většina hollywoodských hvězd podporovala v prezidentské kampani Hillary Clinton, uvadající hvězda reality show Big Brother Angelique Morgan alias Frenchy (48) byla od začátku vášnivou podporovatelkou vítěze prezidentských voleb Donalda Trumpa.

Postrach kalifornských pláží dokonce Trumpovi vyjádřil podporu prostřednictvím obnažených silikonových ňader. Jakmile byly oficiálně vyhlášeny výsledky voleb, řada celebrit zatoužila po emigraci, Frenchy však jásala jako smyslů zbavená a hned svému miláčkovi poslala další vášnivý vzkaz.

Pomalovala si ňadra nápisem Trump USA a ani se je nesnažila schovat do minimalistických bikin. Vyžilá účastnice televizních show s šatníkem prostitutky je teď šťastná jako blecha. A kdo ví, třeba si ji Trump pozve do Bílého domu jako stážistku.

Růžová strašilka by mu v bikinách jistě věrně sloužila, ale asi by se brzy dostala do křížku s Trumpovou půvabnou manželkou Melanií (46), která by vyžilou poběhlici zřejmě nesnesla ani jako uklízečku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám