Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 se dočkal další posily. Jako kontroverzní lékař Leoš Mára se divákům představí herec Robert Jašków (46).

Chirurg Leoš Mára přichází do Kamenice s nemalými ambicemi a také s touhou kariérně postupovat. Zato s mezilidskými vztahy si moc hlavu neláme. Zrovna dvakrát oblíbený u kolegů nebude, ačkoliv jeho profesní kvality mu nikdo upřít nemůže, čteme ve zprávě z televize.

Svou postavu představuje také její protagonista: „Mára je pěkný mrzák, ale já jsem zvyklý hrát gaunery, takže když jsem se dozvěděl, že doktor Mára nebude typický klaďas a že navíc bude mít plné kapsy fetu, nepřekvapilo mě to,“ řekl Jašków. „Je to na druhou stranu velice schopný lékař a operatér, ovšem se závislostí, která mu sice pomáhá v práci, ale také ho ovlivní natolik, že se pod jejím vlivem budou dít věci,“ pokračoval a je tak zřejmé, že jeho dějová linka nebude zanedbatelná.

Z natáčení má herec zatím dobrý pocit, i kvůli tomu, že v ateliérech potkává známé. „Z prvního natáčení jsem měl radost, nabaloval jsem tam Andreu Růžičkovou Kerestešovou, se kterou se znám velmi dobře už z dřívějších projektů, takže nemáme problém a bylo to moc příjemné,“ smál se a přidal i historku.

„Je pravda, že se tady ještě dost dobře nevyznám, kolikrát se mi i během ostré klapky stalo, že jsem vstoupil do jiných dveří, kde nikdo nebyl. A já jsem měl jít na druhou stranu. Tak tam stojím, koukám jako idiot a myslím si, že všichni jsou blbě, jenom já dobře a opak je pravdou,“ povyprávěl Jašków, kterého budou diváci v seriálu vídat od dneška, tedy čtvrtka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám