Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šaty, které jakoby ukazují všechno, a přitom nic... Takové zvolila herečka a zpěvačka Zoe Kravitz, dcera muzikanta Lennyho Kravitze, na newyorskou premiéru nového sci-fi filmu podle knižní předlohy J. K. Rowling Fantastická zvířata a kde je najít. Film zrežíroval David Yates a scénář si pohlídala autorka knihy Rowling.

Samotná Kravitz neztvárnila jednu z ústředních postav a herecké obsazení doplnila až v průběhu vzniku filmu (větší prostor by dle informací zahraničního tisku měla mít v pokračování), na premiéře v Alice Tully Hall v New Yorku ale hrála prim. Pozornost jí zajistily rafinované černé šaty z kolekce značky Alexander McQueen, které barevně kontrastovaly s jejími jinak tmavými, pro tento večer ale platinově blond dredy, na zátylku staženými do drdolu.

Zmínili jsme, že Zoe neztvárnila jednu z hlavních rolí, doplňme tedy kdo ano - zhostili se jich Eddie Redmayne, Colin Farrell a Dan Fogler.

Reklama

Další články

Načítám