Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Vladivojna La Chia je umělecky založená, proto nás nepřekvapilo, když jsme se potkali na Czech Design Weeku. Svou tvorbu tady představovala její manažerka. Ale Vladivojna jí aspoň vymyslela název značky. "Jsou to zvláštní věci ze skla a betonu a název Prasklo se, myslím, docela hodí," řekla nám Vladivojna.

Vladivojnu teď s její metalovou kapelou Vladivojsko čeká turné se skupinou Wohnout. "Připravuju k těm koncertům speciální sérii akvarelů. Protože Vladivojsko je metal, tak jsou to takové temné kresby a motivy jako třeba gotické kostely," popsala nám. Výstavu akvarelů, větších obrazů, momentálně ještě řeší.

Nezaostává ale ani co se týče filmové hudby, za kterou byla před pár lety nominovaná i na prestižní filmovou cenu Český lev. "Konečně se dodělalo Osm let šílenství, teď ještě dělám třídílný dokument Čechoslováci v Gulagu pro Českou televizi a má se začít natáčet další série seriálu HBO Až po uši. A ještě mě čeká úžasná práce pro divadlo v Chebu, Othello, a pak v aréně v Ostravě Vánoce u Ivanových," vypočítala svoje aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám