Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) svoji nejnovější knihu nazvala Laskonky. Spíš než chuť na sladké ale její model na křtu vzbuzoval jiné choutky. Bára si totiž vzala nebezpečně odvážný model, který jí prý na poslední chvíli připravila její dvorní návrhářka Taťána Kovaříková.

Křest se konal dopoledne na lodi na Vltavě, ale Bára se vyfikla do šatů, v nichž i vzhledem k účesu připomínala legendární Marilyn Monroe. "Ještě včera jsem volala kamarádkám, jestli doma některá nemá nějaké večerní šaty. Měla jsem toho moc, vůbec jsem se nestihla připravit. Dodělala jsem charitativní bazar v Praze i v Brně, moje maminka má zápal plic, dcera si vymkla kotník. Ráno jsem pak plakala Táně do telefonu, že se starám o všechny ostatní lidi a nemám co na sebe a budu za šmudlu," svěřila nám. "Nakonec jsme u ní v butiku našly tyhle šaty. Nevím, jestli jsou ideální, rozhodně nejsou šité na mě, ale čert to vem," krčila rameny.

Abychom se nebavili jen o šatech, Báry jsme se samozřejmě zeptali na její novou knihu. Co od ní mohou čtenářky čekat? "Možná i muži čtenáři, těžko říct. Mám pár mužských čtenářů. Ta knížka je taková hodně upřímná. Je o milenectví, o roli, ve které se člověk může ztratit. O tom, že si myslí, že něco v životě nikdy neudělá, a pak se dostane do situace, kdy se mu to stane. Je o překvapení, o pravdě a strašně moc je ta knížka o deziluzi. Ne o lži, ale o zklamání. To není moc optimistické, co? Ale je tam i spousta vtipných situací," prozradila.

Když už jsme byli u milenectví, zajímalo nás, zda je v Bářině životě nějaký nový muž, jímž by se nám chtěla pochlubit, anebo ho naopak před médii skrývat. "Muže na ukazování, pevně doufám, nikdy v životě mít nebudu. Schovaných mužů mám pár, a jednoho důležitého," řekla nám Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám