Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tři nebo čtyři měsíce se neviděla se svým americkým přítelem. Zpěvačka Monika Bagárová (29) si nenašla, anebo už ani moc nehledala čas, aby odletěla do Ameriky a viděla se s ním. A on za ní do Česka také nepřijel.

"Je to komplikované. Pořád jsem všechno přizpůsobovala jemu a škole. Tu už mám kromě jediné zkoušky hotovou, tak jsem se vrhla do práce. A strašně mě to baví. V Americe jsem sice něco dělala, ale pracovně se mi daří tady v Česku," svěřila Super.cz na vyhlášení Miss Hasička, kde vyjmenovala i svoje pracovní aktivity.

"Přítel žije a podniká v New Jersey, do New Yorku, kde bych mohla mít nějaké pracovní aktivity, se mnou nechce jezdit, o stěhování tam nechce ani slyšet. Jsem mladá, ještě toho mám hodně před sebou, moje práce mě baví a on už je takový usazenější. Nevím, jak to dopadne. Teď jsme spolu v kontaktu jen přes telefon a přes internet," dodala se smutkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám