Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už si ani nepamatujeme, kdy jsme Martina Čermáka potkali ve společnosti bez doprovodu. Není se čemu divit, sympatický sporťák je totiž šťastně zadaný a na společenské akce ho vždy doprovází jeho nová přítelkyně Karolína. Naposledy se dvojice objevila na otevření obnoveného klubu Misch Mash.

„Byl to skvělý večer, dali jsme si pár drinků a užili si to,” komentoval svou účast na otvíračce Martin, který spíš než do klubů vyráží se svou partnerkou do restauračních zařízení. „V Praze je plno super restaurací a občas je dobré se najíst tak, že člověk sotva dojde do auta,” uvedl sporťák se smíchem v hlase a jedním dechem dodal: „I když v poslední době se snažíme jíst zdravě, ne moc sladkého, tučného, omezit pečivo a podobně.”

Nejoblíbenější aktivitou Martina a Karolíny jsou ale přece jen vycházky do přírody. „Nejradši vyrážíme na výlety, stačí na den, nebo někde přespat. V Čechách je tolik krásných míst, co stojí za návštěvu, takže vyrážíme na místa, kde jsme ještě nebyli. Celkově společně rádi děláme věci, které ještě ani jeden z nás nezkusil,” říká moderátor a dále uvádí: „Teď jsme se čerstvě vrátili z dovolené, takže momentálně je to hlavně o práci. Karolínu čekají nějaké zkoušky ve škole, blíží se plesová sezóna, takže mě čekají moderace několika plesů, přítelkyně zase zpívá, takže to budeme mít teď spíš pracovní.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám