Hlavní obsah
Článek

Talentovaná americká zpěvačka, textařka a rapperka Kesha (29) má za sebou těžké časy, které se táhnou už od začátku roku 2014. Tehdy skončila kvůli anorexii na dva měsíce v léčebně a od té doby to s ní jde z kopce. V neděli na ulici v losangeleském Venice narazila na populárního komika a moderátora Conana O’Briana, s nímž se přátelsky objala a prohodila několik vět. Zpěvačka očividně rezignovala na svůj vzhled i postavu a případný návrat na výsluní pro ni nebude lehký.

Jak už bylo zmíněno, potíže s příjmem potravy byly u Keshy jen začátkem. O pár měsíců později si zřejmě společensky unavená ustlala přímo u silnice, aby v říjnu téhož roku ještě odstartovala spor se svým producentem, známým jako Dr. Luke, kterého obvinila ze znásilnění a opakovaného fyzického a psychického napadání. Zároveň jej označila jako příčinu svých problémů s anorexií. Byl to přitom právě Dr. Luke, který Keshu jako osmnáctiletou objevil.

Celý mediálně sledovaný proces skončil pro zpěvačku hitů Tik Tok či Timber neslavně. Soud očistil producentovo jméno a Kesha musí dodržet podmínky smlouvy, které jí nařizují točit desky výhradně s ním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám