Hlavní obsah
Článek

Kalifornská značka balených vod vsadila na krásné známé i méně známé modelky, kterými doslova prošpikovala svou reklamní kampaň. Sličné krásky v plavkách se objevují nejen v katalozích, ale i na billboardech, což leckdy může způsobit dopravní kolaps. Obzvlášť v případě, když se produkční tým rozhodl oprášit vzpomínky na legendární seriál Pobřežní hlídka.

Talentovaná americká modelka Anna Katharina sice zatím není tak slavná jako jiné zkušenější kolegyně z branže, ale sexy fotky z pláže v Malibu, které nafotila pro kalifornskou balenou vodu, jsou určitě skvělým odrazovým můstkem pro její další kariéru.

Vnadná blondýnka se stylizovala do role půvabné záchranářky a připomínala svého času nedostižnou sexbombu Pamelu Anderson (56).

Na rozdíl od Pamely však u záchranářské věže provokovala nikoliv v červených jednodílných plavkách, ale v úsporných bikinách, ve kterých její ňadra perfektně vynikla. Pánové se tak v nové reklamě budou mít opravdu na co dívat. Jen by si při pohledu na billboard měli dávat pozor, aby nenabourali...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám